Nyheter / 2017 / 24 april

IKKAB expanderar med 6 nya medarbetare

Hej!

Jag heter Christian Fagerman och är 27 år gammal, jag bor tillsammans med min sambo Ulrica i Västerås.

Jag kommer från PMC El i Västerås där jag började 2009 som elektriker efter mina studier på elprogrammet i Västerås. Under mina år på PMC har jag arbetat som ledande montör, service elektriker och slutligen projektledare.

Under perioden 2015–2017 har jag utöver mitt vanliga heltids yrke, läst vidare på yrkeshögskolan i Nyköping på halvfart till Projektledare samt ABL.

Nu när jag är klar med skolan ligger min fokus på att växa med IKKAB, vilket jag verkligen ser fram emot.

Utanför arbetslivet gillar jag att hålla igång och Motocross sporten är något jag utövar så ofta jag kan.

 

Hej!

Jag heter Tommy Andersson och började som beredare på vårt Jönköpingskontor i april 2017.

Jag är gift och har en dotter på 18 år och en son som är 15 år. Vi bor i villa i Huskvarna. På fritiden följer jag barnens idrottande, pysslar jag i trädgården, springer, tränar på gym, samt spelar golf.

Jag kommer närmast från Jönköping Energi Nät där jag har jobbat med beredning/projektering sedan 2000.

 

Hej,

Jag heter Mustafa Ari.

Jag har i grunden elektroingenjörsutbildning som jag nu kompletterat med en massa nya erfarenheter, kunskaper och spännande projekt de senaste åren. Från tidigare arbetsplatser har jag haft möjligheten att jobba med både el och elektronikkonstruktion samt en del av programmerings uppgifter.

På mitt senaste uppdrag assisterade jag den ansvariga projektledaren för lastvagnar revidering av kablar och el-ritningar. Utöver detta har jag gjort revideringar av panelritningar och moduler som används för styrskåpen för autoklaver.

Jag har alltid varit fascinerat av teknik, är ständigt nyfiken och villig att lära mig nya saker.

Som person är jag ansvarstagande, positiv, flexibel och trygg i mig själv.

På fritiden umgås jag med min fru, familj och vänner. Att läsa, träna, cykla är något jag gärna gör när jag har lite tid över.

 

Hej!

Jag heter Martin Sjöstrand och är 37år. Är född och uppvuxen i Borås, och bor här med min fru Maria och mina två barn Arvid & Ella.

Fritiden består mestadels av att kombinera husrenovering och livet som förälder. Ett stort intresse är teknik i alla dess former, och känner att de utmaningar som finns inom elteknikbranschen passar mig bra.

Min yrkesbana började som elektriker på Elcenter i Borås, där jag senare gick över till ledande montör och projektledare. Efter nästan 13 år valde jag att gå vidare till Kinna EL & Tele som projektledare. Bolaget såldes efter 3,5 års anställning och jag tog över som platschef.

I samband ägarbytet valde jag efter ett par månader att sluta och ta anställning hos en av mina största kunder Swedavia Landvetter Airport, som erbjöd mig anställning på som Elprojektledare. 

Min roll på Flygplatsen skapade kontakter med Ikkab i form av beställning av besiktningstjänster och projektledning inom stationsbyggnad. 

När jag fick frågan om att börja hos Ikkab så kände jag att det var rätt. Ett glatt gäng med rätt GLÖD, där mina tidigare erfarenheter från Entreprenadbranschen skulle vara en bra bas att stå på inför de nya utmaningar som yrkesrollen innebär.

Jag kommer att arbeta på Boråskontoret som Uppdrags & Projektledare, och ser fram emot det nytänkande och den drivkraft som Ikkab uppvisat.

 

Hej!

Jag heter Niclas Sandgren och är 25 år gammal, jag är uppvuxen i Burträsk utanför skellefteå. I gymnasiet läste jag Elteknik på Kaplanskolan i Skellefteå och har sedan arbetat som Installationselektriker på några företag i Skellefteå och sedan Umeå. Efter 6 år som elektriker kände jag nu att det var dags att prova något nytt och har därför börjat hos Ikkab i Umeå där jag ska arbeta som Biträdande konstruktör närmaste tiden. 

På fritiden spenderar jag min tid på gymmet, med mina kompisar eller med min flickvän. Jag spelar även en del fotboll i Burträsk IK när det finns tid över för det.

 

Hej!
Jag heter Robert Johansson och är 35 år gammal och bor i Västerås.

På fritiden umgås jag gärna med vänner och motionskör cross. När tillfälle ges tar jag gärna en fisketur med båten.

Jag började jobba på NEA gruppen 2001 direkt efter gymnasiet som installationselektriker och senare som ledande montör, Där jobbade jag fram till 2010. I Mars samma år fick jag möjligheten att börja som konstruktör hos ett lokalt konsultbolag Eldesign Ingenjörsbyrå. Där blev jag kvar i drygt 7 år. Det ska bli jättekul att börja arbeta på IKKAB och jag ser fram emot att utvecklas i och tillsammans med ett modernt och drivet företag.

Lediga tjänster hos oss

Kalkylator

Vi söker kalkylatorer inom el, tele, it och säkerhet. Ditt huvudansvar blir att ta fram mängdkalkyler åt kommuner, entreprenörer, fastighetsbolag osv. Vi ser helst att du har el-bakgrund, CAD-vana...

Läs mer

Projektör lokalnät 0,4 – 40 kV

Arbetsuppgifterna består av projektering av elnät från 0,4 kV till 40 kV. Detta innebär att beräkna och dimensionera ledningsnät och transformatorstationer vid om, till eller nybyggnad av ledningsnätet. Vi ser gärna att du...

Läs mer

Kalkylator

Vi söker kalkylatorer inom el, tele, it och säkerhet. Ditt huvudansvar blir att ta fram mängdkalkyler åt kommuner, entreprenörer, fastighetsbolag osv. Vi ser helst att du har el-bakgrund, CAD-vana...

Läs mer

Konstruktör installation

Arbetet innebär projektering och konstruktion åt kommuner, entreprenörer, fastighetsbolag osv. Du kommer att i första hand hjälpa uppdragsledare med att konstruera och projektera el i AutoCAD. Vi ser helst...

Läs mer