Nyheter / 2018 / 02 januari

Oscar Gantz tar steget till gruppchef för Fastighet & Industri

Mitt namn är Oscar Gantz. Bosatt i Västerås.

Jag har nu arbetat på IKKAB i 2,5år som uppdragsledare och sedan Teamledare.

IKKAB såg en möjlighet att etablera sig i Västerås inom tjänsteområdet Fastighet/industri. Där anställdes jag för att få in jobb till mig själv men framförallt  bygga ett lag som harmoniserade med IKKABs kultur.

Jag märkte ganska tidigt att jobben började trilla in och tillslut hittade jag även de nyckelpersoner som skulle få gruppen att växa vidare. Vi är idag 9st medarbetare som arbetar stenhårt för varandra och för företaget.

Vår grupp är väldigt familjär, det är även en grupp med olika bakgrund och olika kunskaper vilket jag tycker gör gruppen komplett. Det är fantastiskt att jobba med dessa fina medarbetare.

IKKAB är ett växande företag som alltid sätter sin personal i första hand. Det gör att man känner sig utvald att få jobba på IKKAB. Den nya rollen som Gruppchef känner jag ett pirr i magen för. Det känns utmanande och det känns som en förlängning av Teamledarrollen.

Min målsättning är att driva gruppen vidare, växa och kämpa vidare för att våra beställare skall hålla oss varmt om hjärtat. Detta genom att vara Grundlig, lyhörd, ödmjuk och driftig som är IKKABs ledord. Det är otroligt viktigt att lyssna och höra vad ens beställare och medarbetare söker för att få ett förtroende och för att alla skall kunna nå sin fulla potential.

Tack!

 

Lediga tjänster hos oss

fiberprojektör

Arbetsuppgifterna som fiberprojektör innebär att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram materiallistor och kostnadskalkyler, samt sammanställa arbetsinstruktioner. Man utför även dokumentation och agerar även ofta projektledare. Vi...

Läs mer

Kraftledningsprojektör

Vi söker dig som vill arbeta med projektering, konstruktion, nätplanering, förstudier och utredningar av region- och stamledningar, 40-400 kV. Du leder ett eller flera projekt där du samtidigt representerar...

Läs mer

Uppdragsledare för installation

Som uppdragsledare inom installation kommer du att leda och driva utredning och projektering i större uppdrag. I rollen ingår, förutom det tekniska ansvaret, att samordna, leda och fördela resurser...

Läs mer

Elkonstruktör stationer

Vi söker elkraftskonstruktörer för stationer inom följande områden: Ställverk, fördelningsstationer, nätstationer, transformatorer, kontrollutrustning och kopplingsutrustning . Vi söker dig som vill jobba med detaljkonstruktion av mellan- och högspänningsanläggningars kontrollutrustning...

Läs mer