Lediga Tjänster

Lediga Tjänster / Umeå / Driven gruppchef med G.L.Ö.D för IKKAB:s kontor i Umeå

Driven gruppchef med G.L.Ö.D för IKKAB:s kontor i Umeå

Umeå

Vill du leda engagerade, kunniga och eftertraktade konsulter på väg mot nya utmanande mål?

Vi söker en ambitiös och driven person som vill vara med att utveckla en redan framgångsrik verksamhet i Växjö och Jönköping. Vår grupp i Umeå består av 13 duktiga konsulter.

Gruppchefen ansvarar för verksamheten för en grupp och rapporterar till företagets VD och ekonomichef. Gruppchefen är ekonomiskt ansvarig för sin verksamhet och i arbetsuppgifterna ligger bland annat marknadsföring av regionen med kundansvar och kundvård. Gruppchefen håller årligen PU- och lönesamtal med respektive medarbetare och utbildningsbehovet dokumenteras. Man ansvarar för budget för gruppen, Upprätta årsplaner för rekrytering, marknadsföring/försäljning/kundvård och investeringar, upphandlingsbevakning och anbuds-/offertarbete.

Gruppchefen kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

 

DIN BAKGRUND

Du har mycket gedigen erfarenhet från branschen, sannolikt som teknikkonsult eller entreprenör inom området Fastighet & industri. Antingen har du redan chefserfarenhet eller så har du arbetat en längre tid som uppdragsledare/projektledare och är redo att ta steget till chef med såväl personal- som budgetansvar. Du har ett stort kontaktnät som leder till affärer med god volym över tid.

 

KVALIFIKATIONER

Dina personliga egenskaper bör andas G.L.Ö.D, samarbetsförmåga och av en vinnarskalle. Som person är du trygg i dig själv och fokuserad på att infria överenskommelser och mål. Du stimuleras av utmaningar och klarar perioder av hög arbetsbelastning. Du har lätt för att skapa framgångsrika och långsiktiga relationer med såväl dina medarbetare som kunder. En annan stark sida är din förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt både i tal och skrift och att du kan anpassa din kommunikation efter sammanhang och mottagare.

 

PLACERINGSORT

Umeå

 

Är det här något för dig?

 

Välkommen med din ansökan till oss.

Kontaktperson:

Stefan Svahn

033 20 56 92

stefan.svahn@ikkab.se

Sök tjänst

Välj filÄndra Ta bort
Bifoga ditt CV