Nyheter / 2018 / 08 maj

IKKAB expanderar med 4 nya medarbetare

Hej!

Adam Rybäck heter jag och är 33 år gammal, kommer från varberg där jag bor med min sambo.
Innan jag började här på ikkab som beredare så var jag elmontör på ett litet nätbolag utanför varberg som heter varbergsortens elkraft, en liten ekonomisk förening med ca: 10000 kunder där jag jobbat i nio år.

Fritiden spenderas gärna med vänner och familj och att utöva olika slags sporter, nu är det innebandy som står på schemat, får se vad det blir nästa vecka.

Jag ser fram emot att arbeta här på ikkab och jag har fått ett väldigt varmt välkomnade av alla medarbetare som jag träffat och det ger ju en extra kick.

 

Hej!

Mitt namn är Alexander Lundgren och jag är 21 år gammal. Jag kommer från Eskilstuna och är en väldigt idrottsintresserad kille. Jag har spelat fotboll, handboll och bandy under min uppväxt men har nu lagt ner det och håller mig till golf nu för tiden. Jag är även väldigt intresserad av mat och dryck och tycker mycket om att laga mat på fritiden.

Jag kommer senast från restaurangbranschen där jag har arbetat som bartender i tre år och har nu fått en möjlighet att jobba som lärling på IKKAB i Västerås och bli utbildad beredare. Jag tycker det skall bli roligt att prova någonting nytt och är väldigt tacksam att IKKAB ger mig den här chansen.

 

Hej
Jag heter Per Andreasson och är 56 år, gift med Carina. Vi bor söder om Vårgårda i Nårunga.

Jag har jobbat som tekniker/montör på vattenfall i 15 år och innan det jobbade jag som grävmaskinist på vattenfall i ca 10 år då jag var egen företagare.
Nu ser jag fram i mot att bli en del av ikkab.

Jag har tre vuxna barn, fyra barnbarn och hus.
Åker mycket motorcykel på fritiden

 

Hej!

Alexander Ljungdahl, emigrerad Skåning numera boende i Borås med alla utmanande språksvårigheter det innebär!

Studerat elkraftingenjör i Västerås men har nu alltså tagit mig till den så kallade bästkusten på västkusten. Har senast arbetat med kvalitet & utbildning på ett telecomföretag i Eskilstuna under många år. Jag kände sedan att jag ville testa på något nytt & fastnade för utbildningen elkraftingenjör. Jag har spenderat ett par praktikperioder på IKKAB varav en på Växjö kontoret & en på Borås kontoret, varav det senare jag nu börjat arbeta.

Fritiden spenderar jag med antingen någon typ av fysisk aktivitet, något läsbart, något innehållande musik, något med mat, eller helt enkelt något nytt jag aldrig provat på tidigare!
Jag ser med spänning fram emot ett stort utbyte av kompetens & personlig utveckling med samtliga engagerade kollegor!

Lediga tjänster hos oss

Projektör lokalnät 0,4 – 40 kV

Arbetsuppgifterna består av projektering av elnät från 0,4 kV till 40 kV. Detta innebär att beräkna och dimensionera ledningsnät och transformatorstationer vid om, till eller nybyggnad av ledningsnätet. Vi ser gärna att du...

Läs mer

Uppdragsledare för installation

Som uppdragsledare inom installation kommer du att leda och driva utredning och projektering i större uppdrag. I rollen ingår, förutom det tekniska ansvaret, att samordna, leda och fördela resurser...

Läs mer

Kalkylator

Vi söker kalkylatorer inom el, tele, it och säkerhet. Ditt huvudansvar blir att ta fram mängdkalkyler åt kommuner, entreprenörer, fastighetsbolag osv. Vi ser helst att du har el-bakgrund, CAD-vana...

Läs mer

fiberprojektör

Arbetsuppgifterna som fiberprojektör innebär att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram materiallistor och kostnadskalkyler, samt sammanställa arbetsinstruktioner. Man utför även dokumentation och agerar även ofta projektledare. Vi...

Läs mer