Nyheter / 2018 / 22 maj

IKKAB etablerar sig i Köping och Avesta/Krylbo

From 1 juni 2018 kommer IKKAB att etablera sig i Köping och Avesta/Krylbo. Detta innebär att IKKAB kommer att kunna leverera sina tjänster inom Fastighet & industri och infrastruktur i Köping och Avesta/Krlybo med omnejd.

Etableringen i Köping kommer att infinna sig i Tingshuset som ligger i Köpings centrala del. Kontoret är placerat på plan 2 och har i dagsläget utrymme för tillväxt.

I Avesta/Krylbo finner ni kontoret på Järnvägsstation på Stationsgatan 8 i Krylbo, där vi finns på andra våningen i byggnadens södra del och har i dagsläget utrymme för tillväxt..

Etableringarna i Köping och Avesta-Krylbo är ett led i IKKAB´s strategiska tillväxtplan för de närmaste 5 åren och ger möjlighet att säkerställa vår fortsatta tillväxt i regionen.

Vi ser fram emot dessa etableringar!

Välkomna in och besök oss from 1 Juni

Lediga tjänster hos oss

Projektör lokalnät 0,4 – 40 kV

Arbetsuppgifterna består av projektering av elnät från 0,4 kV till 40 kV. Detta innebär att beräkna och dimensionera ledningsnät och transformatorstationer vid om, till eller nybyggnad av ledningsnätet. Vi ser gärna att du...

Läs mer

Beredare 0,4 – 40 kV

Arbetsuppgifterna består av beredning av elnät från 0,4 kV till 40 kV. Detta innebär att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram materiallistor och kostnadskalkyler, samt sammanställa en...

Läs mer

Stationsprojektör

Vi söker dig som vill arbeta med stationsanläggningar för region- och stamnät, 10-400 kV. I arbetet ingår genomförande av förstudier, utredningar, kostnadskalkyler, dimensionering och kontrollberäkning av nya och befintliga...

Läs mer

Fiberprojektör

Arbetsuppgifterna som fiberprojektör innebär att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram materiallistor och kostnadskalkyler, samt sammanställa arbetsinstruktioner. Man utför även dokumentation och agerar även ofta projektledare. Vi...

Läs mer