Nyheter / 2018 / 09 juli

GLAD SOMMAR ÖNSKAR VÄNNERNA PÅ IKKAB

Nu är det snart dags för semester och nedräkningen har börjat. Salta bad, avkopplande dagar i hängmattan, härliga kvällar med familj, vänner och kanske ett glas rosévin till en smakrik grillmiddag.

Vi vill tacka för en intensiv och utvecklande vår och blickar samtidigt framåt mot en spännande höst och vinter. Innan dess tar vi alla en välförtjänt semester och laddar batterierna så att vi kan möta kommande säsong med fullt fokus.

Nu är vi över hundra anställda
Årets första del har gått i en rasande takt och under de senaste sex månaderna har det hänt mycket hos oss. Vi har bland annat anställt 19 personer vilket innebär att vi numera är 107 stolta medarbetare.

Under 2018 har vi öppnat kontor i både Köping och Avesta/Krylbo samt tecknat åtta nya ramavtal. Dessutom har vi fokuserat mycket på vår personal och har sammanlagt haft 2394 timmars utbildning för våra anställda. För att växa tillsammans har vi även arrangerat fem interna tävlingar och evenemang och vi hoppas att hösten blir lika rolig som våren varit.

Våren avslutades med att vi anställde Henrik Svenningsson som affärsområdeschef för Infrastruktur, detta är ett stort steg vi tar som organisation och ser framemot att Henrik ska leda utveckling kring Infrastruktur i framtiden.
Hösten ser ut att bli intensiv då vi ska flytta vårt Boråskontor, åka till Thessaloniki på konferens- och utbildningsresa samt förhoppningsvis växa i samma takt som vi gjorde under våren.

Ha en solig och härlig sommar så hörs vi igen till hösten!

Lediga tjänster hos oss

Uppdragsledare för installation

Som uppdragsledare inom installation kommer du att leda och driva utredning och projektering i större uppdrag. I rollen ingår, förutom det tekniska ansvaret, att samordna, leda och fördela resurser...

Läs mer

Järnvägsingenjörer

Vill Du vara med att bygga upp och forma vår nya avdelning inom järnväg? Vi söker Dig med G.L.Ö.D och som har erfarenheter från något av teknikområdena el, signal...

Läs mer

LIA-elever

IKKAB söker nu Sveriges vassaste YH/KY-student för LIA-praktik inom våra tjänsteområden installation och energi & elkraft. En praktik på IKKAB är en fantastisk möjlighet att få insyn i hur...

Läs mer

Elkonstruktör stationer

Vi söker elkraftskonstruktörer för stationer inom följande områden: Ställverk, fördelningsstationer, nätstationer, transformatorer, kontrollutrustning och kopplingsutrustning . Vi söker dig som vill jobba med detaljkonstruktion av mellan- och högspänningsanläggningars kontrollutrustning...

Läs mer