Nyheter / 2018 / 09 juli

GLAD SOMMAR ÖNSKAR VÄNNERNA PÅ IKKAB

Nu är det snart dags för semester och nedräkningen har börjat. Salta bad, avkopplande dagar i hängmattan, härliga kvällar med familj, vänner och kanske ett glas rosévin till en smakrik grillmiddag.

Vi vill tacka för en intensiv och utvecklande vår och blickar samtidigt framåt mot en spännande höst och vinter. Innan dess tar vi alla en välförtjänt semester och laddar batterierna så att vi kan möta kommande säsong med fullt fokus.

Nu är vi över hundra anställda
Årets första del har gått i en rasande takt och under de senaste sex månaderna har det hänt mycket hos oss. Vi har bland annat anställt 19 personer vilket innebär att vi numera är 107 stolta medarbetare.

Under 2018 har vi öppnat kontor i både Köping och Avesta/Krylbo samt tecknat åtta nya ramavtal. Dessutom har vi fokuserat mycket på vår personal och har sammanlagt haft 2394 timmars utbildning för våra anställda. För att växa tillsammans har vi även arrangerat fem interna tävlingar och evenemang och vi hoppas att hösten blir lika rolig som våren varit.

Våren avslutades med att vi anställde Henrik Svenningsson som affärsområdeschef för Infrastruktur, detta är ett stort steg vi tar som organisation och ser framemot att Henrik ska leda utveckling kring Infrastruktur i framtiden.
Hösten ser ut att bli intensiv då vi ska flytta vårt Boråskontor, åka till Thessaloniki på konferens- och utbildningsresa samt förhoppningsvis växa i samma takt som vi gjorde under våren.

Ha en solig och härlig sommar så hörs vi igen till hösten!

Lediga tjänster hos oss

Kraftledningsprojektör

Vi söker dig som vill arbeta med projektering, konstruktion, nätplanering, förstudier och utredningar av region- och stamledningar, 40-400 kV. Du leder ett eller flera projekt där du samtidigt representerar...

Läs mer

Stationsprojektör

Vi söker dig som vill arbeta med stationsanläggningar för region- och stamnät, 10-400 kV. I arbetet ingår genomförande av förstudier, utredningar, kostnadskalkyler, dimensionering och kontrollberäkning av nya och befintliga...

Läs mer

Uppdragsledare för installation

Som uppdragsledare inom installation kommer du att leda och driva utredning och projektering i större uppdrag. I rollen ingår, förutom det tekniska ansvaret, att samordna, leda och fördela resurser...

Läs mer

fiberprojektör

Arbetsuppgifterna som fiberprojektör innebär att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram materiallistor och kostnadskalkyler, samt sammanställa arbetsinstruktioner. Man utför även dokumentation och agerar även ofta projektledare. Vi...

Läs mer