Nyheter / 2018 / 30 oktober

KONFERANSRESA I THESSALONIKI

KONFERANSRESA I THESSALONIKI
Förra helgen var IKKABs personal på konferensresa i Thessaloniki i Grekland.
De ca 90 personerna som var med på resan hade fokus på teambildning, workshops och erfarenhetsåtergivning mellan våra orter i Sverige.
En stor anledning till konferensresan var även att lära känna varandra bättre mellan orterna nu när vi lägger i nästa växel för att bli över 220 anställda år 2021.

Lediga tjänster hos oss

Konstruktör installation

Arbetet innebär projektering och konstruktion åt kommuner, entreprenörer, fastighetsbolag osv. Du kommer att i första hand hjälpa uppdragsledare med att konstruera och projektera el i AutoCAD. Vi ser helst...

Läs mer

Elkonstruktör stationer

Vi söker elkraftskonstruktörer för stationer inom följande områden: Ställverk, fördelningsstationer, nätstationer, transformatorer, kontrollutrustning och kopplingsutrustning . Vi söker dig som vill jobba med detaljkonstruktion av mellan- och högspänningsanläggningars kontrollutrustning...

Läs mer

fiberprojektör

Arbetsuppgifterna som fiberprojektör innebär att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram materiallistor och kostnadskalkyler, samt sammanställa arbetsinstruktioner. Man utför även dokumentation och agerar även ofta projektledare. Vi...

Läs mer

Beredare 0,4 – 40 kV

Arbetsuppgifterna består av beredning av elnät från 0,4 kV till 40 kV. Detta innebär att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram materiallistor och kostnadskalkyler, samt sammanställa en...

Läs mer