Nyheter / 2018 / 30 oktober

KONFERANSRESA I THESSALONIKI

KONFERANSRESA I THESSALONIKI
Förra helgen var IKKABs personal på konferensresa i Thessaloniki i Grekland.
De ca 90 personerna som var med på resan hade fokus på teambildning, workshops och erfarenhetsåtergivning mellan våra orter i Sverige.
En stor anledning till konferensresan var även att lära känna varandra bättre mellan orterna nu när vi lägger i nästa växel för att bli över 220 anställda år 2021.

Lediga tjänster hos oss

Beredare 0,4 – 40 kV

Arbetsuppgifterna består av beredning av elnät från 0,4 kV till 40 kV. Detta innebär att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram materiallistor och kostnadskalkyler, samt sammanställa en...

Läs mer

Kontrollanläggningsingenjör

TJÄNSTBESKRIVNING Vi söker dig som vill arbeta med kontrollanläggningar för kraft- och transformatorstationer inom lokal-, region- och stamnät, 10-400 kV. I tjänsten kommer du att hjälpa nätägare och entreprenörer...

Läs mer

Stationsprojektör

Vi söker dig som vill arbeta med stationsanläggningar för region- och stamnät, 10-400 kV. I arbetet ingår genomförande av förstudier, utredningar, kostnadskalkyler, dimensionering och kontrollberäkning av nya och befintliga...

Läs mer

Konstruktör installation

Arbetet innebär projektering och konstruktion åt kommuner, entreprenörer, fastighetsbolag osv. Du kommer att i första hand hjälpa uppdragsledare med att konstruera och projektera el i AutoCAD. Vi ser helst...

Läs mer