Nyheter / 2018 / 20 november

IKKABS nya huvudkontor

Efter mer än åtta expansiva år på Humlegatan 15, så har vi nu flyttat IKKAB´s huvudkontor till nya lokaler. Den nya adressen är Västerbrogatan 8 i centrala Borås.

Här sitter vi på de två översta våningsplanen i Borås Wäfveris gamla anrika lokaler utmed Viskan. Lokalerna är ljusa och fräscha med den perfekta kombinationen där gammal arkitektur möter ny teknik och design för att skapa en kreativ miljö för våra medarbetare.

I samband med flytten, så har vi passat på att sätta en ny standard för hur IKKAB´s alla kontor ska se ut i framtiden. Tanken är att skapa en varm och ombonad känsla där både kunder och anställda ska trivas och känna igen sig oavsett vilket av våra kontor man besöker.
Nedan så ser ni bilder från kontoret

Lediga tjänster hos oss

Uppdragsledare för installation

Som uppdragsledare inom installation kommer du att leda och driva utredning och projektering i större uppdrag. I rollen ingår, förutom det tekniska ansvaret, att samordna, leda och fördela resurser...

Läs mer

Kraftledningsprojektör

Vi söker dig som vill arbeta med projektering, konstruktion, nätplanering, förstudier och utredningar av region- och stamledningar, 40-400 kV. Du leder ett eller flera projekt där du samtidigt representerar...

Läs mer

Elkonstruktör stationer

Vi söker elkraftskonstruktörer för stationer inom följande områden: Ställverk, fördelningsstationer, nätstationer, transformatorer, kontrollutrustning och kopplingsutrustning . Vi söker dig som vill jobba med detaljkonstruktion av mellan- och högspänningsanläggningars kontrollutrustning...

Läs mer

Beredare 0,4 – 40 kV

Arbetsuppgifterna består av beredning av elnät från 0,4 kV till 40 kV. Detta innebär att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram materiallistor och kostnadskalkyler, samt sammanställa en...

Läs mer