Nyheter / 2019 / 17 juni

Klart med ny affärsområdeschef för Living

Den 12 augusti tillträder Anders Ramsing som ny affärsområdeschef för Living. Med sin gedigna bakgrund inom fastighetsaffären är han ett perfekt tillskott i vår ambition att göra framtiden smartare.

Anders Ramsing startar som affärsområdeschef för Living från och med den 12 augusti . Han kommer att ansvara för att fortsätta vår resa i att etablera oss som en ledande teknikkonsult inom fastighetssektorn. Anders kommer senast från Sweco Systems där han varit regionchef.

– Anders kommer med sin erfarenhet och driv i att bygga en stark och affärsdrivande företagskultur komplettera ledningsgruppen perfekt. Vår ambition att växa både geografiskt och i förmågor inom affärsområdet Living och bolaget ligger helt i linje med den här rekryteringen. Jag är väldigt glad över att Anders väljer att kliva på vår resa, säger Pierre Wallgren vd på We Consulting.

I rollen som affärsområdeschef för Living kommer Anders att ansvara för nuvarande etableringar i Sverige och med ett stort fokus på att ta tillväxten på de regioner affärsområdet inte finns etablerat. Parallellt med det arbetet ska kärnverksamheten utvecklas med förmågor och lösningar till våra kunder som bidrar till en smartare framtid.

För mer information:
Pierre Wallgren, vd We Consulting AB, Ikkab AB
Pierre.wallgren@we-consulting.se
079396964

Är du intresserad av att börja jobba hos oss?
Connecta med oss på karriar.we-consulting.se

Lediga tjänster hos oss

LIA-elever

IKKAB söker nu Sveriges vassaste YH/KY-student för LIA-praktik inom våra tjänsteområden installation och energi & elkraft. En praktik på IKKAB är en fantastisk möjlighet att få insyn i hur...

Läs mer

Konstruktör installation

Arbetet innebär projektering och konstruktion åt kommuner, entreprenörer, fastighetsbolag osv. Du kommer att i första hand hjälpa uppdragsledare med att konstruera och projektera el i AutoCAD. Vi ser helst...

Läs mer

Kraftledningsprojektör

Vi söker dig som vill arbeta med projektering, konstruktion, nätplanering, förstudier och utredningar av region- och stamledningar, 40-400 kV. Du leder ett eller flera projekt där du samtidigt representerar...

Läs mer

Elkonstruktör stationer

Vi söker elkraftskonstruktörer för stationer inom följande områden: Ställverk, fördelningsstationer, nätstationer, transformatorer, kontrollutrustning och kopplingsutrustning . Vi söker dig som vill jobba med detaljkonstruktion av mellan- och högspänningsanläggningars kontrollutrustning...

Läs mer