Nyheter / 2019 / 17 juni

Klart med ny affärsområdeschef för Living

Den 12 augusti tillträder Anders Ramsing som ny affärsområdeschef för Living. Med sin gedigna bakgrund inom fastighetsaffären är han ett perfekt tillskott i vår ambition att göra framtiden smartare.

Anders Ramsing startar som affärsområdeschef för Living från och med den 12 augusti . Han kommer att ansvara för att fortsätta vår resa i att etablera oss som en ledande teknikkonsult inom fastighetssektorn. Anders kommer senast från Sweco Systems där han varit regionchef.

– Anders kommer med sin erfarenhet och driv i att bygga en stark och affärsdrivande företagskultur komplettera ledningsgruppen perfekt. Vår ambition att växa både geografiskt och i förmågor inom affärsområdet Living och bolaget ligger helt i linje med den här rekryteringen. Jag är väldigt glad över att Anders väljer att kliva på vår resa, säger Pierre Wallgren vd på We Consulting.

I rollen som affärsområdeschef för Living kommer Anders att ansvara för nuvarande etableringar i Sverige och med ett stort fokus på att ta tillväxten på de regioner affärsområdet inte finns etablerat. Parallellt med det arbetet ska kärnverksamheten utvecklas med förmågor och lösningar till våra kunder som bidrar till en smartare framtid.

För mer information:
Pierre Wallgren, vd We Consulting AB, Ikkab AB
Pierre.wallgren@we-consulting.se
079396964

Är du intresserad av att börja jobba hos oss?
Connecta med oss på karriar.we-consulting.se

Lediga tjänster hos oss

Beredare 0,4 – 40 kV

Arbetsuppgifterna består av beredning av elnät från 0,4 kV till 40 kV. Detta innebär att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram materiallistor och kostnadskalkyler, samt sammanställa en...

Läs mer

Fiberprojektör

Arbetsuppgifterna som fiberprojektör innebär att hämta tillstånd från markägare och myndigheter, ta fram materiallistor och kostnadskalkyler, samt sammanställa arbetsinstruktioner. Man utför även dokumentation och agerar även ofta projektledare. Vi...

Läs mer

Stationsprojektör

Vi söker dig som vill arbeta med stationsanläggningar för region- och stamnät, 10-400 kV. I arbetet ingår genomförande av förstudier, utredningar, kostnadskalkyler, dimensionering och kontrollberäkning av nya och befintliga...

Läs mer

Uppdragsledare för installation

Som uppdragsledare inom installation kommer du att leda och driva utredning och projektering i större uppdrag. I rollen ingår, förutom det tekniska ansvaret, att samordna, leda och fördela resurser...

Läs mer