Om Ikkab / Vår värdegrund

Vår kultur bygger på fyra bokstäver – G.L.Ö.D

Vi finns alltid vid din sida och lovar innovativa och kostnadseffektiva el-ingenjörstjänster inom  ”Fastighet och Industri” och ”Infrastruktur” så du kan fokusera helhjärtat på din egen affärsutveckling. Det här är våra värderingar som gör det möjligt!

 

 Grundliga

VI KOMPROMISSAR ALDRIG I VÅRT UTVECKLINGSARBETE.

”Vi är fast beslutsamma i att noggrannhet är en dygd. Vi kompromissar aldrig i vårt utvecklingsarbete eller leveranser utan utmanar oss själva i allt vi gör. Vårt kunderbjudande skall ha högre verkningsgrad, vara mer resurseffektivt, belasta miljön mindre, och på så sätt ge kunderna mer valuta för pengarna. När vi levererar våra ingenjörstjänster gör vi våra kunder till vinnare.”

 

Lyhörda

VI ANPASSAR OSS TILL KUNDENS VERKLIGHET.

”På IKKAB har vi insett att alla kunder har olika förutsättningar. Därför är vår grundmurade branschkunskap i kombination med närheten till våra kunder en viktig framgångsfaktorer för oss. Vi är flexibla och anpassar oss alltid till kundens verklighet.  Där hittar vi lösningarna som hjälper dem att utvecklas och nå framgång. Vårt strukturerade arbetssätt är grunden till att vi är en av marknadens mest effektiva elkonsulter.”

 

Ödmjuka

VI GARANTERAR HÅLLBARA RESULTAT.

”Vi är en tillgänglig partner som drivs av ett helhjärtat engagemang för kundens utmaningar. Vi nöjer oss nämligen inte med att enbart lösa tillfälliga problem.
Vi vill ta ett större ansvar i våra kundrelationer. Vårt mål är att bli en ödmjuk vän som visar vägen till hållbara resultat inom elkraft, installation och infrastruktur.  Vårt uppdrag är att alltid stödja deras utveckling.”

 

Driftiga

VI ÄLSKAR NYA IDÉER OCH VILL VARA BÄST.

”Det är förmågan att tänka framåt som stimulerar innovationer av olika slag, och som visar vägen till framtida framgångar. Vår uppgift är att förutse problem och skapa möjligheter genom att noggrant studera vår omvärld för att bättre förstå kundens behov. Att vara driftig är en ständig strävan efter perfektion och en vilja att vara bäst.
Det är ett arbetssätt som skall genomsyra vår kultur och alla medarbetare. Vi brinner nämligen för att framtidssäkra kundens kraftöverföring. Det skapar alltid en positiv  energi för ökad tillväxt.”

 

Lediga tjänster hos oss

Projektör lokalnät 0,4 – 40 kV

Arbetsuppgifterna består av projektering av elnät från 0,4 kV till 40 kV. Detta innebär att beräkna och dimensionera ledningsnät och transformatorstationer vid om, till eller nybyggnad av ledningsnätet. Vi ser gärna att du...

Läs mer

Kalkylator

Vi söker kalkylatorer inom el, tele, it och säkerhet. Ditt huvudansvar blir att ta fram mängdkalkyler åt kommuner, entreprenörer, fastighetsbolag osv. Vi ser helst att du har el-bakgrund, CAD-vana...

Läs mer

Kraftledningsprojektör

Vi söker dig som vill arbeta med projektering, konstruktion, nätplanering, förstudier och utredningar av region- och stamledningar, 40-400 kV. Du leder ett eller flera projekt där du samtidigt representerar...

Läs mer

Järnvägsingenjörer

Vill Du vara med att bygga upp och forma vår nya avdelning inom järnväg? Vi söker Dig med G.L.Ö.D och som har erfarenheter från något av teknikområdena el, signal...

Läs mer